BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, 14 March 2011

FIRST TIME!

hari sabtu ritu aku ade join SWORD BARREL..tau x ape 2 sword barrel..sword barrel ni 1 acara untuk bagi penghormatan kepada pengantin yang berpangkat pegawai di kalangan tentera samada darat,laut atau pon udara..


yang aku g hari sabtu ritu mewakili navy la sebab aku ni join navy..1st time wat..nebes kott..hahaha..da la kene lambung2 pedang..katekan la kalo xtercapai akal mu eh silap..xtercapai pedang yang dibaling 2 x ke malu namenye..huhu tapi naseb baik kitorg buat yang terbaik time 2..siap dipuji lagi dengan bapak pengantin..alhamdulillah..almaklum lah bapak pengantin 2 juge ade lah tentera ye..berpangkat komander kot..cuak gk kalo wt xbtol kan.huhu...tapi nseb baik ok..ngee


kitorng sume sekali ade 8 orang..kire ade 4 pasang la..malas nk cite panjang..tengok la pic yang ade ni eh..


smart x..smart x..haha

bapak pengatin tengah check baris..

tolong la muke..tahan panas kot..huhu

pengantin dan pengapitnye...

perghh..yang belakang 2 beg pipe..

tarian kude kepang pon ade gak ye.

beg pipe

penat tunggu lame taw..

acara jalan bawah pedang..

cam takut2 je tuan.hehe

acara potong kek..

selesai sudey..

bersame pengantin..

aku nak bunge yang die baling 2..tapi xdapat.huu

abess....

**nantinak kawen cmni juge lah..hehe..tapi buleh ke??
**rase best lak.t nk join llagi..leh dapat duit lagi..wt side income..hehe













5 kata kata dari kamu:

Cekodok said...

mak aih.. cantik... kemas... meriah.. hehe

piYa said...

hehe tq cekodok..cntik kn..hee

kakngah said...

2 mggu lps g kenduri kawen kepten zainudin. eceh! cam ko kenal sgt kepten zainudin tu kan.. kehkehkeh!! siap ada sword barrel & back pipe tu la.. cuma sume lelaki. xder gegurl pun...

kalau pangkat bkn pegawai, xblh guna khidmat sword barrel ni ke??

piYa said...

rse nye xleh kot..dr ape yg sy tawu pangkat leftenan ke atas yg leh wt cm 2..2 po kalo xslh la..hehe

wanythyra. said...

ups , kak piya aty2 . pedang tue mencucuk dyri ku .