BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, 10 March 2011

TAK SIHAT..HUHU

ak xsihat arini..tapi nk gak tulis kat blog ni..semangat tol..malam semalam pas makan petang..aku cirit-birit,sakit perut,muntah..huhu..tibe2 je taw..xtawu la nape..nak kate sebab keracunan makanan aku rase x..sebab membe2 aku yang makan skali xde pape pon..aku je yang over..


disebabkan xtahan sangat, dalam kul 12 tengah malam aku ajak membe aku teman g pusat kesihatan (PK)..emergency..nurse soh aku telan 2 bijik ubat itam..xtawu ape name ubat 2..die cakap untuk meresap ape bende ntah..lagi 1 ORS..air garam..balik je bilik aku minum la air garam 2..pstu terus aku muntah dengan banyak nye..huhu..baru rase lega bile da kua sumenye..

pagi tadi aku gagahkan diri gak untuk g kelas..tapi hampeh aku memang xdengar lagsung ape yang lecturer ajar..aku tido je..aku kluar kelas awal pastu terus g PK balik.so aku pon dapat la ubat yang sangat banyak ni..huhu..xsuke makan ubat..selain dapat ubat aku dapat gak MC sehari..hehe yang ni best la..xpayah g kelas..tido je keje aku kt bilik ni..hee

banyak nye..huhu..
**doakan aku sembuh ye kawan2..

5 kata kata dari kamu:

KHAIRUNNIESA said...

erkk..byk gila ubat..kalau nisa cnfirm xsentuh ubat2 tu...apa2 pn semoga cepat sembuh...(^_^)

piYa said...

tq nisa..mmg byk kot ubt die..sabo jela..

wanythyra. said...

Akk PIYA ~ banyak nye ubattt !
sis , jaga kesihatan . uphh .

Fiizya Aurora said...

piya..semoga cepat sembuh ye..mkn ubat tau..^_______^

Tuan Penasihat said...

uiks bahaya tu.
makan ubat tau. sekarang ni memang musim org x sihat.
TP sendiripun selalu x sihat sekarang ni. cuaca sama kot.