BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, 25 March 2011

RINDU..

Assalamualaikum..hmm sejak 2 menjak ni da selalu xupdate og sebab sangat bz ngn projek..huhu..alhamdulillh da siap pon 2 projek 2..sabo jela..penat tol bersegka ata pagi petang siang malam wt bende 2..menci taw..


aku rindu??..hmm rindu sangat2..rindu kat sape yek??kt korang ke..ade la sikit..tapi aku sangat rindu kat mak,ayah,adik,abang,kakak,anak sedara au yang comeyl 2..huhu..rase nak nanges je time tulis ni..huhuhu..rse cam nak baik uah je tapi xleh..banyak keje kene wat..pasni ade test lak..PSM pon xbuat lagi..huhuhu..dengki dengan ayu sebab die balik rumah die tadi..


emm tadi tengok kt facebook kakak ipar aku ade latest pic anak sedara aku,nia n aisya..comeyl sangatttt..rase nk g shah alam jetapi xleh..keadaan xmengizinkan..perghh ayat kemain lagi..huhu tapi betol la ape yang au cakap kan3?


tengok la pic diorng ni..nia da makin besar sebagai seorang kakak..yang si kecik ni pon da besar ckit..hehe..


Aisya Raudhah

ape la die wt kat adik die 2..hehe

~kakak~

~adik~

adik tdo pon die nk kaco..hehe

sayanggg adik..

suke pic ni..

same je gaye tdo..

tengok 2..da besar2 pon nk gk dok dlm coat 2..bgn la..

makcik love kamoo..muahhh

3 kata kata dari kamu:

syawwirah adnan said...

ala2~ tomeynye anak sedara dia, cm saya~ hahaha! tahniah la dpt ank sedara lagi.. bermaksud kak pia semakin TUA ye~

Cekodok said...

piya... rindu gua takk.. hehe

piYa said...

syaww>>sori ckit ea..lom tua lg taw!!

cekodok>>perlu ke gua rindu kt luuu..haaha